Doe mee in jouw straat of buurt

Wil je weten of er in jouw buurt een TTE  groep actief is klik dan op de stafkaart. Heb je dat gedaan, dan is aanmelden via e-mail of whatsapp redelijk makkelijk.

Je eigen Troep Troopers Eindhoven groep beginnen? Stoor jij je aan zwerfafval in je buurt en wil je met je eigen groepje daar wat aan doen? Graag! Wij van Troep Troopers Eindhoven zullen je ondersteunen met het opstarten, materialen verstrekken en wij zetten jullie op de stafkaart. Je kunt op ons altijd een beroep doen!

2 → Ook een Troep Troopers Eindhoven groep worden? Heb je al een bestaand zwerfafval-opruim-initiatief? Ook dan ben je (met behoud van eigen identiteit!) natuurlijk welkom bij Troep Troopers Eindhoven. Hoe meer, hoe beter.

Is optie 1 of 2 van toepassing volg dan het onderstaande stappenplan.

Stappenplan

  1. Neem contact met ons op
  2. Samen plannen we een datum
  3. We voegen je wijk toe aan de stafkaart
  4. We maken promotie voor de actie in jouw wijk
  5. Troep Troopers Eindhoven zorgt voor de veiligheidshesjes en afvalgrijpers
  6. Als je wilt dan komen we je helpen met ontvangst van de vrijwilligers en de 1e plandelronde*.
* plandel = een samenvoeging van pluk (het zwerfafval van de straat) en wandel

Communicatie

WhatsApp-groepschat: Doel van de WhatsApp-groepschat is het onderling communiceren en (spontaan) plannen van een plandel-datum. Maar ook het aandragen van straten/gebieden die volgens jou een opruimbeurt kunnen gebruiken. Je kunt er vragen stellen met betrekking tot materialen of andere zwerfafval gerelateerde zaken. Nieuwtjes uitwisselen op het gebied van het creëren van een schone en gezellige buurt. En natuurlijk voor het onderling contact. Door het gebruiken van de WhatsApp-groepschat bespaar je telefoon- en sms-kosten.

De Troep Troopers WhatsApp-groepschat is niet bedoeld voor privégesprekken. Het wordt anders veel te druk met meldingen.

Op de hoogte blijven zonder gestoord te worden door het geluid van WhatsApp? Dit kan op de volgende manieren:

  • Dempen: zet de meldingen op stil (ga naar de groep –> 3 bolletjes rechts boven –> kies “Meldingen dempen”), kijk alleen naar de berichten op de momenten die je zelf kiest.
  • E-mail: Schrijf je in op de mailinglijst van jouw buurt, en ontvang aankondigingen van opruimacties. Het e-mailadres voor jouw buurt vind je via de stafkaart.
  • Tijdelijk uit de WhatsApp-groepschat: je kunt altijd tijdelijk uit de WhatsApp-groepschat gaan. Via de uitnodigingslink kan je zo weer instappen op het moment dat het jouw uitkomt. De link voor jouw buurt vind je via de stafkaart.