WhatsApp-groepschat

Iedere TTE groep heeft ook haar/zijn eigen WhatsApp-groepschat. Erg handig om onderling te communiceren of voor het bijvoorbeeld (spontaan) plannen van een plandel-datum. Maar ook het aandragen van straten/gebieden die volgens jou een opruimbeurt kunnen gebruiken. Je kunt er vragen stellen met betrekking tot materialen of andere zwerfafval gerelateerde zaken. Nieuwtjes uitwisselen op het gebied van het creëren van een schone en gezellige buurt. En natuurlijk voor het onderling contact. Door het gebruiken van de WhatsApp-groepschat bespaar je telefoon- en sms-kosten.

De coördinatoren communiceren onderling in een aparte WhatsApp-groepschat. Afgesproken is dat in die groepsapp bij voorkeur niet tussen 22:00 en 07:00 wordt geappt.

De WhatsApp-groepschats zijn niet bedoeld voor privégesprekken. Het wordt anders veel te druk met meldingen.

Op de hoogte blijven zonder gestoord te worden door het geluid van WhatsApp? Dit kan op de volgende manieren:

  • Dempen: zet de meldingen op stil (ga naar de groep –> 3 bolletjes rechts boven –> kies “Meldingen dempen”), kijk alleen naar de berichten op de momenten die je zelf kiest.
  • E-mail: Schrijf je in op de mailinglijst van jouw buurt, en ontvang aankondigingen van opruimacties. Het e-mailadres voor jouw buurt vind je via de stafkaart.
  • Tijdelijk uit de WhatsApp-groepschat: je kunt altijd tijdelijk uit de WhatsApp-groepschat gaan. Via de uitnodigingslink kan je zo weer instappen op het moment dat het jouw uitkomt. De link voor jouw buurt vind je via de stafkaart.