Stichting TTE is op zoek

Stichting Troep Troopers Eindhoven (TTE) is op zoek naar flex-vrijwilligers en coördinatoren.

Wij zoeken flex-vrijwilligers.
Flex-vrijwilligers gaan één keer of vaker in een TTE groep mee-plandelen (samentrekking van plastic rapen en wandelen). Goed om te weten: meedoen bij een Troep Troopers groep als flex-vrijwilliger is altijd op een vrijblijvende basis. Je bepaalt zelf wanneer je meedoet, hoelang dat je meeloopt en hoe vaak. Ook goed om te weten is dat kinderen van harte welkom zijn. Echter zij mogen alleen meeplandelen onder begeleiding van een ouder/verzorger.

Wat wordt verwacht van een coördinator?
Als coördinator stuur jij je eigen TTE groep aan. Concreet houdt dat in dat je samen met je flex-vrijwilligers bepaalt op welke dag er geplandeld wordt en hoelang. Verder ben je verantwoordelijk voor het materiaal dat je in bruikleen krijgt. Een paar keer per jaar komen de coördinatoren samen voor overleg met het bestuur.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————

→ Je eigen Troep Troopers Eindhoven groep beginnen? Stoor jij je aan het zwerfafval in je buurt en wil je met je eigen groepje daar wat aan doen? Graag! Wij van Troep Troopers Eindhoven zullen je ondersteunen met het opstarten, materialen verstrekken, promoten op social media en wij zetten jullie letterlijk en figuurlijk op de kaart. Je kunt op ons altijd een beroep doen!

→ Wil je met je eigen zwerfafvalgroep op de stafkaart? Dat kan zeer zeker, en met behoud van de eigen naam en identiteit! Je mag ook een TTE groep worden (dat heeft voordelen), maar dat hoeft niet. Het gaat ons er om dat zoveel mogelijk zwerfafvalgroepen op één plek te vinden zijn. En samen staan we sterker!

Is optie 1 of 2 van toepassing volg dan het stappenplan