Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TTE groep Vonderkwartier gaat plandelen

maart 23 @ 14:00 - 16:00

TTE groep Vonderkwartier organiseert vandaag, op Landelijke Opschoondag, een actie waaraan jij kunt meedoen. Nicole Papen is de organisator van deze actie en zij is tevens de coördinator van TTE groep Vonderkwartier. Dus stoor jij je ook aan het zwerfafval in je wijk dan is vandaag de uitgelezen dag om daar iets aan te doen.

Speciaal voor de kinderen heeft TTE een stempelkaart ontwikkeld. Bij een volle stempelkaart krijgen zij een kleine attentie. Punt van aandacht: kinderen mogen alleen meeplandelen als een ouder/verzorger meegaat.

Materialen
Heb je zelf géén materialen? Géén probleem! Van afvalgrijper tot veiligheidshesje en alles wat daar tussen in zit krijg je van je coördinator te leen. Ook speciale kinder-afvalgrijpers en kinderveiligheidshesje aanwezig!

MEEDOEN
Wil je vandaag meehelpen om het zwerfafval in het Vonderkwartier op te ruimen, meld je dan aan via deze link.

Schema
Er is nog geen vast maandelijks schema waarop TTE groep Vonderkwartier gaat plandelen. Wil jij je vaker inzetten om de wijk op te ruimen neem dan contact op met de coördinator van TTE groep Vonderwijk. Stuur een e-mail naar info@troeptroopers.nl met in de onderwerpregel: Meedoen met Vonder. En bij genoeg aanmeldingen kan groep Vonderkwartier van start.

Gegevens

Datum:
maart 23
Tijd:
14:00 - 16:00

Locatie

t Vonderke
Lodewijk Napoleonplein 9
Eindhoven,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
maart 23
Tijd:
14:00 - 16:00

Locatie

t Vonderke
Lodewijk Napoleonplein 9
Eindhoven,
+ Google Maps