Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inloopavond 1e Eindhovense Plandeldag

juni 19 @ 19:30 - 21:00

DE 1E EINDHOVENSE PLANDELDAG

INFORMATIEAVOND voor alle OPRUIMHELDEN van 040!

In de aanloop naar DE 1E EINDHOVENSE PLANDELDAG op zaterdag 14 september 2024 willen Troep Troopers Eindhoven en De Plandelman heel graag met alle andere cleanup-initiatieven en betrokken burgers om tafel om van die dag een schitterend en vrolijk opschoonfeest te maken. Iedereen die mee wil doen in de strijd tegen zwerfafval is van harte welkom op de inloopavond op woensdag 19 juni, van 19:30 tot 21:30 in Indoor Sportcentrum Eindhoven (Theo Koomenlaan 1, 5644 HZ Eindhoven). Op het programma: een interactieve lezing met koffie, thee, cake en mooie ideeën uit de zaal.

Al heel veel Eindhovenaren zijn regelmatig aan het plandelen (wandelen en plastic rapen) maar er mogen er altijd nog meer bij. Hoe meer zielen, des te schoner (en gezelliger) het wordt namelijk. Daarom organiseert stichting Troep Troopers Eindhoven samen met de landelijk opererende Plandelman in september De 1ste Eindhovense Plandeldag. Daarvoor willen zij graag de krachten bundelen met andere organisaties en initiatieven die de strijd met zwerfafval aangaan.

Op woensdag 19 juni is de mogelijkheid om met alle geïnteresseerden en betrokkenen om tafel te gaan, om van deze speciale dag een mooi, gezamenlijk feestje te maken waarmee we nog meer stadsbewoners enthousiast willen maken voor de missie. De avond, met interactieve presentaties en een brainstorm is vrij toegankelijk.

De locatie is Indoor Sportcentrum Eindhoven (Theo Koomenlaan 1, 5644 HZ Eindhoven) en de inloopavond start om 19:30 uur. Wil je erbij zijn? Je mag gewoon op de avond zelf op komen dagen, maar in verband met versnaperingen en consumpties is het wel handig om je komst aan te melden via info@troeptroopers.nl

Tot woensdag de 19de, tot plandel!

Troep Troopers Eindhoven, Plandelman en Gemeente Eindhoven

Gegevens

Datum:
juni 19
Tijd:
19:30 - 21:00

Gegevens

Datum:
juni 19
Tijd:
19:30 - 21:00