Laden Evenementen

« Alle evenementen

World Cleanup Day 2024

september 20

Maak samen het verschil!

World Cleanup Day is de grootste wereldwijde opruimactie van het jaar. Elk jaar wordt deze dag weer opnieuw gehouden om zoveel mogelijk afval uit de wereld te krijgen. Deze dag wordt in Nederland georganiseerd en gecoördineerd door IVN Natuureducatie  en Plastic Soup Foundation. Tijdens deze wereldwijde opruimactie gaan de mensen die zich aan hebben gemeld de planeet een grote schoonmaakbeurt geven.

In totaal wordt World Cleanup Day in 180 landen gehouden. Vandaar een grote schoonmaakbeurt. Het doel van deze dag is het opruimen van zoveel mogelijk zwerfafval. Naast het opruimen van al het zwerfafval wordt er ook veel informatie gegeven over het afval wat er allemaal in de natuur ligt.

De hele wereld ruimt op, doet jou bedrijf ook mee?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel impact we kunnen hebben als we allemaal samenwerken om onze omgeving schoon te houden? World Cleanup Day 2024 is de perfecte gelegenheid om de handen ineen te slaan en een positieve verandering teweeg te brengen.

World Cleanup Day is een kans om een steentje bij te dragen, niet alleen op de dag zelf, maar ook in de dagen, weken en maanden daarna. Er worden verschillende opruimacties georganiseerd. Doe mee en wordt een held die zijn steentje bijdraagt aan het oplossen van het wereldwijde zwerafafvalprobleem!

 

Gegevens

Datum:
september 20

Gegevens

Datum:
september 20